Princes Kirsten en Adjudant Sander

Prinses Kirsten en Adjudant Sander

Op vrijdag 24 november intern en 25 november in zalencentrum het Twentse ros kwamen na het mooie aftreden van prins Dennis en zijn gevolg, Prinses Kirsten en adjudant Sander te voorschijn als nieuw duo van HCV de Deurtrappers.

Prinses Kirsten

In het dagelijks leven Kirsten Beld, is 20 jaren jong en woonachtig in Hengelo. Kirsten werkt in de gehandicaptenzorg en is werkzaam bij het Losserhof. In het weekend is Kirsten vaak te vinden in onze residentie het Twentse ros waar ze graag met haar vrienden een drankje nuttigt, ook doordeweeks is ze hier vaak te vinden omdat ze op woensdagavond de drankjes verzorgt op de bingo van de Noorkermennekes. Kirsten is dus zeker geen onbekende in de carnaval.

 

Adjudant Sander

In het dagelijks leven Sander Kuipers, 29 jaren jong, woonachtig in Almelo en werkzaam bij Simonloos als vrachtwagenchauffeur. Sander is ook geen onbekende in het carnaval. Eerder was hij al een paar jaar actief in de raad van elf, in 2015 werd hij prins. Toen hij werd gevraagd of hij adjudant wilde worden dit jaar, hoefde Sander daar niet lang over na te denken, zo was al snel dit duo gevormd.

 

samen gaan ze een mooi carnavalsseizoen te gemoed, onder het motto: 

niks hennig an, op volle toer'n d'r an!